Societatea Profesionala Notariala

CURCA & ASOCIATII

Cauti un notar in Suceava? Apeleaza acum la servicii profesionale notariale!
Descopera informatii despre serviciile noastre sau contacteaza-ne!

Despre

Notar Suceava - cateva cuvinte...

Fiind localizat in Suceava, biroul nostru notarial si-a inceput activitatea cu peste 10 ani in urma, fiind la ora actuala unul dintre cele mai cautate si bine cotate birouri notariale din oras. In cadrul biroului nostru notarial isi exercita activitatea o echipa de notari asociati. Printre serviciile oferite se numara urmatoarele:

  • autentificarea contractelor, dezbaterea mostenirilor, diferite acte curente

    Punem la dispozitia locuitorilor din Suceava servicii profesionale de intocmire a unei game cat se poate de variate de documente.

  • legalizare documente, imputerniciri si declaratii

    Oferim servicii profesionale de legalizare a diferite documente bazate pe cele originale. Totodata intocmim procuri si declaratii.

     

Brief

Alte detalii

Fiecare notar asociat detine o experienta de peste 10 ani in domeniul notarial, fiind unul dintre cei mai exigenti notari la nivel de judet.

In toti anii de munca, a acumulat o experienta cat se poate de vasta in diferite domenii precum: tranzactii cu carcater imobiliar, legalizare documente, intocmire diverse documente si multe altele.

Echipa de notari care lucreaza in biroul nostru notarial este una cu experienta, pregatita oricand sa solutioneze orice tip de probleme cu care clientii nostri ne solicita.

Principiile pe care functioneaza cabinetul nostru notarial se bazeaza pe promptitudine, discretie fata de clienti si profesionalism.

Servicii - Notar Suceava

Familiarizeaza-te cu cateva dintre serviciile noastre notariale

Contracte diverse

Concepem si autentificam contacte de vanzare-cumparare, contracte comerciale, contracte de asociere, acte de dare in plata, cesiuni de creanta etc..

Mosteniri (succesiuni)

Servicii de dezbatere a succesiunii, conceperea si eliberarea certificatelor de mostenitor, crearea si pastrarea testamentelor.

Certificate de divort

Intermediem desfacerea casatoriei prin acord notarial si de asemenea ne ocupam de divorturi care includ si custodia copiilor minori.

Imputerniciri

Oferim documentatie care atesta imputernicirea altor persoane cu scopul de a incheia diferite acte cu caracter judiciar in numele titularului.

Declaratii variate

Intocmim difrite declaratii de acord, de acceptare a diferite bunuri sau foloase, de renuntare la diferite drepturi sau mosteniri.

Acte legalizate

Legalizam copii dupa versiunile originale ale documentelor. De asemenea legalizam specimene de semnatura si intocmim certificari de fapte.

Clientii nostri

Afla ce parere au cei care au cei care au apelat la serviciile noastre notariale.
Marcel Boariu

Super servicii notariale! Apelez la acesti notari profesionisti ori de cate ori fac o tranzactie imobiliara. Toate procedurile se desfasoara intr-o maniera profesionista iar clientii mei sunt foarte multumiti.

Marcel Boariu
Agent imobiliar
Razvan Viorescu

Cabinet notarial profesionist. Am solicitat serviciile lui in nenumarate cazuri si am fost tot timpul servit cu profesionalism. Voi apela incontinuare la serviciile notariale oferite de aceasta institutie.

Razvan Viorescu
Avocat
Anca Marin

Am cumparat o locuinta si am avutcevate dificultati cu fostul proprietar. Am apelat la acest cabinet notarial si problemele mele au fost rezolvate intr-un timp foarte scurt. Recomand cu incredere

Anca Marin
Client

Date de contact

Adresa: Str. Mihai Eminescu, nr. 10, Suceava
Telefon: 0756 065 876 / 0230 512 145
Program: Luni – Vineri: 08:00 – 16:00